Julshopping

man kan inte göra snölyktor om det är minusgrader....... såklart, denna kunskap hade jag förpassat till någon annan del av min hjärna som inte är aktiv just nu!!! Det blev alltså ingen snölykta och nu är snön borta.

Idag ska vi in till stan och shoppa lite julklappar, fika och kolla runt efter det blir det kalas för S's ena kusin som fyller 14 år.

Trevlig fortsättning på helgen!

SNÖLYKTA

Idag är vi hemma (inte vanligt) men M har haft magsjuka eller matförgiftning, vi vet inte vilket. Därav stannar jag och S hemma ett ar dagar för att se vad som händer......förhoppningsvis så var det matförgiftning så vi slipper må dåligt. 

Ieftermiddag ska vi gå ut och busa i snön jag och S, kanske kan vi lyckas få ihop tillräckligt med snö till en snölykta....... för snö har vi och just nu faller det lite flingor, så det ser lovande ut :D I torsdags passade jag på att ta lite kort till de kommande julkorten. Tänkte mig en bild med s sittandes på en fårfäll med snön i bakgrunden........ fotograferingen gick sådär. Det var någon som inte alls ville samma sak som sin mamma och vägrade att samarbeta. Trots detta fick vi i alla fall ett par bilder som var helt okej.

I söndags fyllde jag i S's anmälan om förskoleplats.....snyft hade så gärna stannat hemma ett år till men tyvärr så måste jag tillbaka och jobba. Nästa gång ska jag se till att jag har en vikarie i minst 1 1/2 år. Även om det bara är 40 % jag ska jobba nu i vår och S inte ska börja på dagis förrens i maj, så känns det ändå som om vi inte är redo för detta stora steg haha.



Så här mycket snö var det förra året den 10 november! Så mycket har vi inte nu..........