fredagsmys eller total kolavipp i soffan?

Ja det kanske är sak samma på fredagar. S somnade utmattad efter en vecka på dagis och därefter 1 timma i badet på badhuset. M åkte en sväng till Ekholmen för att sätta upp partytält och jag ska försöka hålla mig vaken till han kommer hem :P   Imorgon är det kräftskiva åhhh älskade kräftor, jag längtar efter er. S får vara hemma med min mamma och det blir nog mycket bättre för hennes del än att tillbringa kvällen utomhus i partytält men massa ostädade människor. Inte jag då för jag är alltid lugm och sansad.....eller? kanske inte, men imorgon blir det nog så i alla fall. Det är ju en dag på söndag också och ska jag vara ärlig så är det inte värt att vara bakfull och trött en hel dag för några timmar kvällen innan. Bättre att vara på en städad nivå helt enkelt. M ska oxå var lugn säger han hmm det får vi väll se...

Tillbaka från semestern...

Ja, jag har ju jobbat i två veckor nu men efter att ha varit ledig så måste man ta sig ur segträsket och komma till skott med sitt vanliga liv igen. Vanliga liv betyder: För lite tid för roliga saker, för mycket dåligt samvete, för mycket förskylningar och alldeles för lite social verksamhet. Tänkte råda bot på det sist nämnda idag och gå på tjejfest -me like-. M åker bort över helgen så S får snällt följa med! Vår bästaste barnvakt ska nämligen resa bort med M. M's mamma är utomlands och mina föräldrar...njäe, mamma skulle tydligen jobba sent och dessutom är det alltid så besvärligt när man frågar henne så nä då kan det kvitta!

Nästa helg är det mer sociala tillställningar nämligen kräftskiva på Ekholmen. Andra året irad så nu kan det räknas S får följa med trots att inga andra barn ska med. Önska jag oxå hade syskon som man kunde utnyttja som barnvakt.