Tjejmiddag inleder semestertider...

Jag ska strax iväg på tjejmiddag och imorgon börjar M sin semester!! Ska eventuellt inleda med en liten tripp till Falkenberg över helgen sen blir det hemmafix, Karlskrona, en tripp till Borås och så camping i två veckor. Jag hoppas även på en massa trevliga grillkvällar med vänner!!! Väldigt skönt och väldigt efterlängtat. S är inte i sin bästa ålder just nu, det kliar i henne att dra ut på upptäcksfärder och hon är såååå grinig och arg hela tiden. Fösta trotsålder är väll kommen så nu får man bevisa att man har tålamod (jag äger inget....) och detta är ju bara början. Skrattretande att man överhuvudtaget funderar på att snart skaffa fler men trots trots, ilska, bråk och skrik så är de bra stunderna så många fler och jag älskar henne över allt annat! Satt och funderade härom dagen på just det och kom fram till att kärlek för mig är mitt barn, det finns ingen kärlek som kan komma inärheten av just den kärleken. De som inte har barn har nog svårt att förstå detta. Henne kan jag dö för. Jag älska M oxå men kärleken till S är något helt annat!!!

SEMESTER!!

Skönt, gött, underbart! Att vara ledig det är livet särskilt när man har många nära och kära att vara tillsammans med. Blir inget storslaget semester firande ikväll. Lite god mat, nått glas vin och sen ska vi kika bort till vänner en liten sväng. Blir kanske en öl eller två innan vi traskar hemåt i sommarnatten :D  Imorgon ska M köra cross och jag och Snoffs går nog ner till faster och kusinerna en liten sväng och säger hej.

Igår var jag på tjejmingel hos Li,  jätte många var där och det var fintväder. Hon bjöd på snacks och vin, härligt. Det är sådana kvällar som förgyller ens vardag. Idag har jag varit hos tandläkaren. Inga hål och allt såg jättefint ut det enda var att jag hade lite tandsten mellan två tänder längst fram. Dessutom fick jag tandvårdsbidrag så jag betalade bara 130 ist för 650 kan det bli bättre?

Nästa vecka funderar jag på att åka med mamma till husvagnen ett par dagar, fixa lite hemma och sen ska underbara J ha tjejfest!! super duperkul. Sen har vi semester tillsammans hela familjen och det ska bli så skönt och vi måste försöka umgås tillsammans och inte bara på var sitt håll ;D