Kyla in på bara skinnet, men sol & värme i sinnet.......

Idag reser M's syster med familj till Thailand för att stanna där i 5 månader. I lördags samlades familjen hos dem på ett avskeds/födelsedagsparty. Äldste sonen fyller tonårng idag så han lär alltid minnas sin 13 års dag.................
Inget öga var tort och vi kommer sakna dem såååååå, tur att tiden går fort.

Jag hade gärna följt med dem, inte i 5månader men i alla fall två veckor för lite sol o bad! Jag tycker det är helmysigt med snö men eftersom solen aldrig kom i somras så har jag/vi lite solabstinens och hade det inte varit för Molle så hade vi åkt till dem i Thailand och hälsat på nu i vår men planerna fick ändras lite : D Tills solen åter gör comeback får jag drömma mig bort genom att titta på bilder från tidigare somrar närmare bestämt Gottland.

image44



julklapps tips....

image43

Tips till de som inte vet vad de ska ge mig i julklapp......;D
bara att välja och vraka eller varför inte köpa allt!

Min blogghörna

Så här ser min blogghörna ut, hur ser din ut?

image42

Nästa projekt....?

Jag har många nästa projekt att starta, M har med all säkerhet inte lika många ;) men barnrum ligger högt upp på listan för oss båda. Eftersom bebisleveransen (bara 5 veckor till bf...gulp) närmar sig med stormsteg så är det mer än dags att ta tag i den biten. Inte för att Molle behöver ett eget rum nu i början men för att dra i gång med målning osv när lillen kommit hem inte är särskilt lämpligt. Dessutom vore det skönt med ett färdigt rum att ha Molles saker i! M har varit på kurs i tvådagar och tills han kommer hem tror jag att jag kryper upp i soffan ett tag till o slappar vidare.

image41

Kvällsmys framför tv:n!

ULLARED

Igår var vi alltså i ullared jag M och mamma. Mycket skoj! tänk att man kan vara så nöjd när man trots allt gjort åt pengar som motsvarar halva summan av en charterresa.......... dock utan russel ;) Handlade inte mycket till oss utan mest till Molle.  Men lite av det traditionella som tvättmedel osv slank er i vagnen förståss. Summa sumaro så är jag nöjd, men jag skulle kunna åka dit en gång i månaden minst fynda :)

image40

Saker till vår lilla Molle!

Till Molle

Högen till Molle (och mig) börjar fyllas på. Imorgon bär det av till Ullared för att inhandla det sista "nödvändiga" sen är allt klart förutom lite mer kul och fina kläder om tillfälle ges till inköp. Badbalja, lakan, salvor ja allt möjligt som de har där till så mycket billigare priser. I klädväg ska vi ska mest handla basplagg i vitt. Vissa plagg ska M trycka på sedan. Han har alla coola loggor (shyyyyy) på jobbet och så kan man skriva ut bilder mm på oh som han sen kan trycka......kul med lite orginella kläder. Vi kanske ska starta en egen firma nu när jag ska vara hemma med egna coola barnkläder?????? Här är (enligt önskemål) bild på lite fler avde plagg vi köpt. Kan man ana vilket kön vi tror bebben har? hahhah men svart är väll lika häftigt på små tjejer eller? är i alla fall inte spets o rosett typen!
image39 

Julkänslan kommer smygande......

Snön ligger nu vit på taken men att falla har den slutat med, hoppas den ligger ett litet tag till. Om tomten är vaken eller ej vet jag inte men det borde han vara, har han inte högsässong nu?

Jag älskar snö och det är helt underbart vacker att titta ut på trädgården. På bilderna ser det ut som om vi bor på landet men så är inte fallet vi har bara turen att bo precis vid ett grönområde med naturmarkskänsla. När snön faller kommer julkänslan krypande och vi var tvungna att tjuvstarta med lite glögg och pepparkakor (i november fy på oss) i år testar jag runt bland de alkoholfria aternativen och måste säga att Saturnus GOD JUL glögg var riktigt okej. Annars är ju saftglögg ingen höjdare!

image38


Köket del 3

Nu är alltså köket nästan klart, det återstår bland annat bara en sådan simpel sak som att koppla in vattnet igen........ men vadå vatten i köket klarar man väll sig utan, eller? ne såklart inte men jag hoppas att detta sker inom kort!

Resultatet är vi ialla fall mer än nöjda med och vi trivs redan i vårt nya kök. Börjar med att visa er matlagningsdelen av köket............ the dinning area spar jag lite på ;)

image37

Köket del 2

image36

Köket del 1

image35