Våren i bilder


Vårt gräsliga förråd som snart är ett dåligt minne av exteriör!



I mössan en liten SAGA :D

Nu ska jag ta på mig de varma kläderna och gå ut och börja grilla..... Mathias river garage för fullt eftersom snickarna nu sagt att kan komma i vår :D :D Ska även fira lite extra för att jag nu fått länsstyrelen yttrande över stor plan som jag är handläggare för. Länsstyrelsen yuckte vi tagit hänsyn till deras synpunkter och hade därmed inget att erinra tjihoooo va jag är bra!!!!

GOD KVÄLL i regn och rusk!!

Tänkvärt!

Idag uppmuntrar jag artiklar likt denna. För att jag vet hur det kan vara och för att jag vet hur jag själv var!!  men framför allt för att jag nu som "vuxen" inser vilken tur jag hade alla de år mitt omdöme inte var det bästa och mitt förstånd lämnades hemma!

Så till alla er vuxna, ta en extra sväng på byn/stan ikväll när ni promenerar hem från brasan. Visa att ni finns!   

FREDAG

Härligt med fredag igen. Jag har sagt det innan men det tål att upprepas. Fredag är den bästa dagen på veckan! Igår packade jag in Saga i bilen och begav mig ut på "äventy" ja eller äventyr och äventyr....? Vi var på statoil och tankade sen var vi på Fagerhults plantskola och till sist handlade vi på Hemköp. Det är det som är äventyr i vår lilla by! För Saga är det nog äventyr i alla fall för henne kvittar det om vi tittar på fåglar och åker växtvagn på en plantskola eller om vi åker till Kanarieöarna. Hon hittar alltid något kul och spännande i varje situation :D Tyvärr hade inte planskolan det jag var ute efter, eftersom Gräsplantorna fortfarande stod i det stora växthuset på klimatvänjning efter vintern, dessutom var de nerklippta. Så jag valde att vänta. Däremot köpte vi tomatplantor och smultronplantor till Saga. Smultronplantor är riktigt ogräs som sprider sig så de får bo i en kruka på altandäcket. Vi får se om hon klarar av sitt åtagande att sköta sina växter ;D Jag köpte även gräslök och en massa murgröna.

Kvällen igår avslutade på altandäcket i kvällssolen med grillade hamburgare. Något som förresten alla som var på plantskolan vet om då Saga berättade det för ALLA! Dessutom hade hon show i kassakön på Hemköp. Inte Manboy konstigt nog utan denna gång stämde hon upp i "var är tummen" med gester och allt :D Måste jag tillägga att jag är väldigt glad att min dotter beter sig på detta sättet när man handlar. För hon kunde likaväl varit en av dem som ligger på golvet och gråter. Det hade varit mer likt hennes rätta jag i vanliga fall men av någon anledning så är hon alltid på strålande humör i mataffärer, UTAN mutor..... Fast å andra sidan är hon lite egen. (Tro nu inte att jag skryter för det är inte meningen. Vi är inga nitiska, moralföräldrar som inte gett henne kakor och glass före 2 års ålder, det har vi gjort men saken är att vi aldrig gjort någon stor grej av sånt.....kanske funkat med facit i hand)

Här är några exempel på vårt "onormala" barn ;D

Se hela bilden-Vi får gömma GRÖNSAKERNA vid middagen för annars äter hon BARA det och ingen mat. Hon älskar grönsaker.

-Vi får säga till henne att nu är det bra med frukt för annars skulle hon kunna äta sig mätt på det och återigen ingen mat.

- Frågar man henne vad hon vill ha för fredagsmys så vill hon ha Yogurt.

 -Säjer man till henne i affären att hon får välja vad hon vill ha en lördag så väljer hon............yougurt!

 -På ett kalas för ett tag sedan då fikat dukade upp så fick hon åter igen välja vad hon ville ha hon valde................vindruvor och bubbelvatten!!!!!!!!!! Hallå det fanns muffins, kakor, paj, kex, saft, läsk mm och så väljer hon vindruvor och vatten!!!



UDDA!!!!!




Starta eget?

Jag har länge funderat fram och tillbaka på det där med egetföretagande. Dels för att min sambo har ett men oxå för att jag själv tycker om att styra min tid. När jag var mammaledig hade jag tankar på att jag skulle använda min tid till att skapa och fixa.....men så blev det inte riktigt. Men nu har jag nog kommit på en idé. Ännu har jag inte forskat kring detaljer och praktiska saker men en liten grundidé finns och den ska jag luska vidare på!!!! Nu tror jag ju inte att detta kommer innebära att jag kommer sluta jobba på mitt "riktiga" jobb utan detta skulle i sådana fall vara en liten bisyssla för att jag tycker att det är kul......vi får se!!!!


Illustration


Denna illustration är skapad av ISAform men eftersom jag har ritprogram i min egendator så har jag helt enkelt ritat av den......får se om den blir fin vid utskrift eller om jag ska beställa en "riktig"????

Valborgsmässoafton

Imorgon sjunger vi in våren. Undrar om det är någon brasa och manskör här i vår lilla by? Imorgon är det min offeciellanuärdetokejattgrilladag, försöker hålla på godheten så länge det går. I år har vi "bara" grillat 2 ggr på hemmaplan men blivit serverade grillat hos andra några ggr, men det räknas inte ;D Jag älskar att grilla och bara för att inte tröttna på det allt för fort eller rättare sagt dra ut på den där först "åhhhh va gott nu är det sommar smaken" så försöker jag vara restrektiv med mitt eget grillande. Bäst på att grilla är min pappa, finns ingen som grillar som han :D Imorgon FÅR jag alltså grilla och det ska jag göra!!!!! frågan jag nu ställer mig är VAD? Det lutar åt fläskfile och till det ska jag servera en stor sallad toppad med grillad krispig hallomi och en god dressing/vinigrett på det sen får det nog även bli någon form av potatis i ugn och sås till den äldsta och yngsta. Själv hoppar jag potatisen och såsen för beachen närmar sig och vågen har stått still den senaste veckan...... Hittade ett recept på hemmagjord blåbärsglass i en receptbok från ica som ska serveras med digistivekrisp i ugn smaksatt med kademumma...var även wiskey i receptet men det hoppar vi över! Det lät gott så det får nog bli helgens fresetelse ;D


Jag vill ha!

Jag vet att man inte ska överdriva sitt habegär och bara fokusera på det man vill ha. Återigen man blir inte lyckligare av saker, bara för ett svagt svagt ögonblick. TROTS DET så vill jag iallfall ha så mycket..... Mitt habegär har nog alltid varit stort och har växt tillsammans med mig. Det är nog därför man blir så frustrerad när man inte får det man vill ha!!!

Bygglov

I går fick vi vårt bygglov så jag antar att nu är det bara att börja riva och boka in snickarna..... ingen återvändo!

Solglasögon

I år måste jag invistera i nya solglasögon. Mina chanelbågar har tappat en båge eller rättare sagt en skruv lossnade och försvann på stranden. Älskar dem så jag kommer lämna in och laga dem  men är sugen på att köpa ett par nya  i år, och utvidga samlingen. Dessa från GUCCI är väldigt fina på bild men sen ska de passa mig oxå...

Minisvit och bacon.....

Löningsdag och en tjock hög med räkningar samt kommande bygglovsavgift, utstakning + renoveringsutgifter  i baktanken...... ingen bra månad med andra ord. Inte bra i betydelsen shoppstopp!!! Får man inte shoppa blir allt så tråkigt. Shopping i slutet på månaden är knarket man lever på framt till nästa lön. Det man köpt och det man vill köpa ;D Tur att man är smålänning med karaktär ibland annars hade man gjort åt MYCKET mer än vad som är lämpligt.

Har idag bokat hotell över Kristihimhelgen så lite har vi att se fram emot :D Minisvit i Karlskrona och bebisgos hos Lina. På frukostbeskrivningen så stod det ordagrant att de serverar bacon så nu äntligen kanske M får sin baconfrukost. De senaste hotellvistelserna vi gjort har det inte funnits bacon till hans stora besvikelse. Vill man fjäska lite extra för min kära sambo så är det bara att laga något med bacon då smälter han :D


Magsjuka, HV-guld och trädgårsfix.

Nu är alla på benen och på plats på dagis och jobb igen efter lite vab sen i onsdags, Magsjuka!!! kommentarer överflödiga. En väldigt lindrig form och det var bara Saga som drabbades i vår famailj men ändå. Hon lyckades kräkas i vilorummet på dagis.... på sin kudde. Tänker tillbaka till april förra året då hon var sjuk i en månad i kräksjuka, feber, förskylningar och  2 öroninflamationer på raken. Då vår lilla älskling bara rasade i vikt och all babyhull försvann. Hon var tunn som en pinne och flera ggr fick vi åka till akuten med henne. Efter x antal penecillinkurer, vätskeersättning och nertvingande av vätska i henne mha av medecindocerings pimpetter så kvicknade hon till och vi kunde bege  oss iväg på skidsemester. Aldrig förr har en semester varit så välbeövlig som då. Efter att suttit inne i en månadstid med ett sjukt litet barn i famnen...usch. När vi kom hem från sälen började hon dagis och var frisk som en nötkärna i stort sett till nu i vår! För oss har dagis inte inneburit massa sjukdomar, imunförsvaret byggdes nog upp innan!

Ilördags var vi hemma hos fina vänner och tittade på ishockey. HV vs Djurgården. Såklart att HV-vann!!!!!! Gött. Efter det blev det grillat och till efterrätt maraängswish mums. Barnen höll igång till midnatt. Äldsta barnet somnade först....om man bortser från minsta grabbengrus som sover och äter igenom hela sin tillvaro just nu :D Mycket trevlig kväll som varade fram till halv två på natten.

Igår sov vi till 10 sen var vi i stort sett ute hela dagen. Underbart väder med varm sol från en blå himmel. Promenad, lunch och fika ute samt lite trädgårdsfix. M börade riva den gamla vedboden så nu jäklar måste vi få bygglov imorgon ;D

I eftermiddag ska jag och Saga hämta blingokläder hos Jouline annars är veckan blank både på jobbet och privat.

Godmorgon onsdag!

Grått ute och småregn, långdag på jobbet och mååånga dagar kvar till lön men det känns ganska bra ändå :D Idag är jag 30 år och en månad......och det känns oxå ganska bra :/ Utvecklingsamtalen igår gick bra både för mig och för Saga. När det gäller mig så påpekade jag återigen att jag vill ligga MINSTpå medtalet för vad en arkitekt med handläggaransvar med mitt examensår enlig arkitekt förbundet bör ligga på. Jag gör ju inte riktigt det. Hällst hade jag legat på övre kvartilen...... men då får jag nog byta jobb att byta jobb är det bästas sättet att öka sin lön ju!!! Förutom för min kompis L då men vad gör man inte för kärleken ;D Jag ska inte klaga jag har en bra lön. Det jag har ut efterskatt har många innan skatt..... nog pratat om det!

Igår fick vi hem familjyfood igen och denna gången får jag reklamera för första gången!!! Den ena av förpckningarna med färskpasta var nämligen möglig!!!! blä Ska klaga till dem idag. Förmodligen så är ju produkten felbehandlad hos producenten från början så det är ju inte FF's fel. Bäst före datum var 15 maj så det ska ju inte vara dåligt NU! Är nöjd ändå, det räckte med ett paket för oss eftersom jag inte äter så mycket just för tillfället, inte pasta i alla fall. När det gäller vikten så var det + ett kilo i måndags :( men väger man sig på vår våg tre ggr i rad så visar den inte samma....... kanske dags att köpa en ny våg? eller så gör man som jag och tar den siffra som är minst och låtasas att den gäller :D funkar bra för JAG tror på det.

Trevlig onsdag alla!!!

Hej hej Tisdag.

Förutom jobb där information till marknadsdagen skall layoutas samt medarbetarsamtal/löneförhandling står på agendan så ska jag även hinna handla och laga middag innan det är dags för föräldramöte på förskolan ikväll.


Har nu pluggat på vad som gäller vid målning av hus och nu återstår att ta reda på färgsort (acrylat eller inte?) samt bestämma nyans.  Ska försöka åka och inhandla skarpor, målartvätt, algtvätt, penslar, grundfärg samt färg i slutet på veckan..... eller är det fortfarande för tidigt att måla hus? Jag har planerat att dra igång lite smått på lördag om vädret tillåter. Jag tänker börja med vårt uterum, lite lagom mycket för mitt tålamod ;D sedan står framsidan (östersidan på tur) och sedan södersidan. Norrsidan tar vi sist av husets sidor och garaget och förrådet blir ju såklart när det är färdigbyggt. Vi måste äve ta lite algtvätt på vår trall och sedan lasera den en gång till. Vi skulle laserat den två ggr förra året men det blev bara av att vi tog en strykning......inte så jättebra kanske men träet ser faktiskt fint ut, som nytt, trots mängden snö som låg så länge. I helgen ska vi även börja tömma vårt garage inför rivning. Vill inte börja riva i det allt för mycket innan vi fått ett datum på när snickarna kommer....men det lär nog inte bli innan juni i alla fall.

Som vanligt är jag grymt sugen på att shoppa men måste nog hålla i plånboken denna månaden eftersom jag anser att det är bättre att ta av lönen än sparpengarna till målningsmaterial och färg mm Jag har lite måsteshopping som ska göras men förutom det så måste det vara STOPP! Vår/sommar skor är ett måste till mig. Älskar ballerinaskor så ett eller två par nya sådana får det bli.





Till mathias

  

Bilder fr. scorett


Bilbesiktning

BiLEN GICK IGENOM BesiKtningen idag, PUST! Är väldigt sugen på att köpa NY!!! Nu väntar jag & S på att M Ska komma hem från jobbet. Somliga är MINDRE glada än andra....

Trädgårdsfix

I efter middag blir det fix i trädgården igen. Måste tydligen klippa ner mina gräsplantor jag planterade i höstas. Enligt fagerhult planskola som jag var på i lördags så ska man göra detta på våren samt gödsla. Den informationen har jag missat. I lördags köpte jag två STORA zinkkrukor som jag ska plantera högt gräs, murgröna och lite annat grönt i, de ska vi ha på altandäcket tillsammans med zinklyktor i olika storlekar...... blir nog bra när staket och allt är klart.

Fr. Mobilen

FUNGERAR!!

Blogga från mobilen...

Jag gillar min nya telefon very mutch!!!! Särskilt för att allt är så enkelt i den och att jag kan surfa gratis och uppdatera bloggen därifrån med både text och bilder. Detta öppnar upp ett helt annat typ av bloggande men först måste jag lära mig hur. I'll be back.

Regnställ

Det blev inget av de färgerna som nämndes i tidigare inlägg. Det röda och rosa och blå fanns inte alls. Så det blev det lila.



blev även en sådan här :D

 

Söndagsnöje

Vi ska snart bege oss till stan för att kolla runt lite på dels regnställ till Saga och möbler till kontoret. Angående regnkläderna så lär det nog bli den färg som finns kvar i rätt storlek......finns risk att det är urplockat. Vet någon någon bra webshop som säljer didriksson? så kan man ju bara kolla rätt storlek idag om färgen vi vill ha inte finns. 

 Men nu först blir det middag hos mamma och pappa. Stekt fläsk med löksås mums :D

Regnställ


Svensksommar innebär att regnkläder måste införskaffas. Jag är inne på att köpa ett slaskemanset från didriksson till Saga i år, har hört så mycket bra om deras kläder. Frågan är vilken färgkombination? Vad tycker ni?







Tältsemester

Antar att sommaren kommer bli som vanligt dvs regnig... Tanken är att detta ska bli sommaren då vi ger tältandet en chans. Jag har varit uv-scout och sovit mycket i tält och vindskydd men enligt min sambo som är jag för bekväm av mig för att gilla tält!? Enligt mig själv så stämmer inte detta men eftersom jag inte tältat sedan någon galen midsommar på -90-talet så är jag lite rädd för att han kan ha rätt men detta kan ju såklart inte erkänna!!!! Problemet är att: vi har inget tält, vi har inga frilufts artilraljer typ sådana där kläder som kan bygga om (kanske inte behövs för vi ska ju inte vandra och campa i nordkap....) Slutar nog med en natt i trädgården och en resa med boende på hotell ;D

Familyfood

 Vi har fortfarande familyfood och jag måste erkänna att det passar mig ganska bra då jag inte kan styras av vad jag är sugen på, slipper handla och att vi faktiskt minskat vårat matkonot VÄLDIGT mycket. Grejen är den att de veckor vi har FF så behövs ingen handling förutom frukostmat och mjölk och de veckor vi inte har det så känns det så onödigt att storhandla så då försöker vi äta upp det vi har sparat i frysen + att jag handlar lite extra till helgen. Summan av detta är att jag storhandlar inte längre dvs sparar massa pengar som jag kan shoppa annat för :D 

Veckans middagar

Fisksoppa med knäckis Kycklingklubbor med ris och tzaziki Hederlig köttfärslimpa med potatis Fäsk pasta med avokado,tomat och rödlök Orange pannkakor med olika topping


Fredag

Toppen

-Fint väder (dock inte lika fint som igår)
-2-årskalas idag efter jobbet
-Alla är friska
- mer minus på vågen (totalt 6 kg nu sedan 1 mars fast jag tycker inte det syns....konstigt)
-Fredagskväll och fredagsmys :D

Botten

-Personalmöte idag
-Stort utskick idag, alltid lika stressande :(

Sängarna som redan är bäddade?!

Appropå Österlen så måste jag berätta en ganska kul grej som hände där som beskriver mig ganska så bra. Vi var alltså och semestrade på österlen för snart 5 år sedan. På ankomst dagen efter incheckning och uppbärning av de 396 väskorna som jag och Ulle släpat med oss. Vii skulle faktiskt ut och rida oxå därav alla väskor ;D Vi står där allihop och pustar ut efter allt spring i trapporna utanför våra rum när jag plötsligt vänder mig om och traskar rakt in ett öppet rum (vet än i dag inte vad jag tänkte på?!) Kollar runt blir förvånad och utbrister "Har ni redan bäddat?" Tanten som sitter där inne ger jag en misstänksam blick och sen går jag ut. Alla tittar helt stumt på mig. Tanten såg fundersam ut, Peder och Ulle tittar på mig med höjda ögonbryn och Mathias han flyr. Jag tittar på dem och ser fundersam ut. Varför satt det en tant på Peders rum? och hur fan hann de bädda?............ Jag hade alltså vänt mig om och gått in i någon ANNANS rum blängt på hon som bodde där och sedan ställt min fråga. När jag inser detta börjar jag skratta hysteriskt över min egen dumhet och tanten tittar ännu mer konstigt på mig! Hon trodde nog att jag var en kvarglömd pasient från den tiden vandrahemmet var psykklinik.

Motivations bild



min motivationsbild!!!! Tagen för snart 5 år sedan på österlen. Eller den här nedanför från sommaren 2006 på Gottland :D Kolla snyggingen med musklerna ;D Hahaha



Vackra sommartyger till vardagsrummet







Gillar alternativ tre allra mest men jag tycker 1290 kr /m  8dvs 4000 för 3 kappor) är lite väl saftigt...... men vackra tyger gör de (Svenkt Tenn) och Josef Frank är en klassiker, en dyr klassiker. 

I'm the winner...

TJhihooo!!! Idag fick jag mail om att jag vunnit tävlingen som publicerades hos Li. Brukar aldrig vinna saker så kanske är detta mitt år trots allt!? Vinsten är hur som hällst en berlock (fritt val från princess pee's sortiment).


Jag skulle oxå vilja ha en tävling på min sida och göra andra glada men sponsringen här är lite skral....... måste man ragga sponsorer för att locka hit dem? eller hur fungerar det? Kanske kan jag lotta ut lite gammalt skräp hemifrån ;D Vad sägs om

-Gul tekanna från Höganäs
-En grillto go från Landman
-En gammal babypool/sandlåda
-Tjocktvapparater............. 

Tävling

Utlottning av "elefantkudde"

Denna fina kudde kan du vara med och tävla om. Gå in på Helenas blogg  http://trivsamthem.blogspot.com och lämna en kommentar.

Danmark





Svenskarna kommer ALDRIG att kunna mäta sig med Danskarna vad det gäller inredning och design, punkt slut. Titta bara på denna lilla lekstuga. Detta är Danmarks svar på fabrikstillverkad lekstuga. I priset ingår den fina dörren, blomlådor och den lilla postlådan..... kolla sedan upp Sveriges svar på liknande....... inte lika inspirerande till samma pris eller hur?

Jag har ALLTID älskat detta dejliga land och faktiskt sett MYCKET att det vackra landet genom åren. Mön, Fyn Själland, Lolland alla "öar" lika vackra. Favoriterna är Mön's vackra natur med dess sandklippor som sluttar 100 meter ner ihavet, Nordjylland (Skagen) ljuset, havet, stränderna och toasten ;D samt KÖPENHAMN nordens enda storstad. Kommer inte ens ihåg hur många gånger jag varit i Köpenhamn betydligt fler än i vår egen huudstad. Jag Älskar Köpenhamn människorna, atmosfären, att kunna dricka öl när som hällst varsomhällst utan någon tittar snett ;D, deras känsla för form och design, klädmodet osv osv ja jag älskar Danmark. Jag tror jag ska flytta dit eller i alla fall boka en weekend där SNART :D

Bygget

Bygglovshandlingarna är uppritade och inlämnade, bygglov får vi förhoppningsvis nästa tisdag 27:e. Det innebär att snart snart (maj) kan vi börja. Problemet är att byggarebobgrabbarna har fullt upp!!!! om inte jag gömmer handlinar här på jobbet så att andra bygglov fördröjs ......... skojar bara.

Planerna på att köpa tjänsten "måla om hus" verkar gå i stöpet, målerifirmorna är uppbokade ända fram till hösten. Nu lutar det återigen åt att vi själva får måla huset. Utlovad hjälp har lyst med sin frånvaro förr så vi får nog ställa in oss på en arbetsam vår/försommar hemma hos oss. Tycker dock synd om M som även tänkt göra mycket själv på bygget. Måla huset, bygga, göra klart trall och staket + renovera kontoret inne dessutom har de fullt upp på jobbet nu och fram till semestern....! Det känns inte som en bra kombination. Han ska orka och må bra också. Jag känner att jag är frustrerad och irriterad redan innan vi börjat. Dels för att jag vet hur han mår av det och dels för att jag är så trött på vissa människor i vår närhet. Mathias är en toppenperson att ha som vän och familjemedlem. Han ställer ALLTID upp på andra. Han fixar, donar och hjälper till vad det än är. Tyvärr kan jag tycka att han är för snäll för faktum är att det är SÄLLAN han får något tillbaks. Såklart gäller inte detta alla han hjälper och vi har familjemedlemmar som är underbara som man alltid kan ringa och de ställer upp men ibland känns de få när det verkligen gäller. Ett exempel är min egen pappa som ALDRIG erbjuder sig att hjälpa till och inte ens ställer upp när man ber honom, däremot ringer han M titt som tätt och ber om saker GRRRRRRR Jag har sagt till M att INTE hjälpa honom men han är för snäll. Nu spyr jag galla hej vilt här men det får ni ta för jag är arg idag!!!!!


Pomp deluxe

Uppdatering av kläderna från Pomp deluxe.

LEVERANS: Igår fick jag hem kläderna från Pomp deluxe. Hela leveranstiden tog 12 dagar, alltså lite längre tid än vad det brukar göra när man beställer. Kläderna levereras ju från Danmark så med det i åtanke så gick leveransen kanske snabbt och var dessutom inte dyrare än vanligt (runt 30 kr).

STORLEK: Allt passade. Haremsbyxorna var lite lite stora (strl 92) tröjan var lagom (strl 98/104) hon hade inte kunnat ha mindre så det var tur att jag tog 98. Strumporna har jag inte provat och det söta diademet satt som en smäck :D. Kläderna var superfina på och kvaliten i tröjan var jätte härlig. Byxorna var av Linne och välsydda.

Jag kommer absolut att handla mer där,  snart ;D

Härlig sol som ger plusgrader :D

Är hemma med Saga idag, hon har haft feber i helgen och en jobbig hosta ochförskylning. Väntar på att hon ska kvickna till lite efter eftermiddagvilan så vi kan gå ut och njuta lite av vädret..... men hon är seg, tjurig och motarbetar detta.

Imorgon blir det åter jobb och dagis så jag vill njuta NUUUUU!!! Fredagen junta var som vanligt väldigt trevlig och nog den lugnaste hitintills...har vi helt plötsligt blivit gamla? kan vi bara leva ut våra konstiga böjelser då 100% dricker? det kan man undra och bara för att förtydliga alla var inte nyktra bara för att det var lugnt :D

Igår fick Lina sin lilla prins :D En underbart fin liten kille som jag längtar efter att få träffa snart :D GRATTIS Lina och Björn till er Noha?! Hoppas ni snart hittar era roller som mamma och pappa.

Fredag

Fredag i dag och dags för vinjunta igen. Världens trevligaste idé och tillställning. Massor med trevliga, snygga och stylade tjejer, massor med vin och god mat och massa med snack. En lång kväll utan barn och tider att passa. Fast ikväll kommer det nog med ett barn, ett litet litet barn som dessutom är en kille (hoppas han inser hur priviligerad han är) Detta blir hans första junta utanför magen men redan den 3:e men förmodligen även hans sista. En rutinerad liten man med andra ord :D

Vinjunta idag betyder total slappar dag imorgon :D
Ses ikväll brudar ser fram en trevlig kväll men hoppas på att vi slipper vissa av de obligatoriska momenten.......;D

Toppen och botten

Idag är jag positiv igen :D kanske är det manudepresiv det borde stå i min journal antingen toppen eller botten?! Jag tror inte det är så allvarligt jag är nog bara en vanlig människa med vanliga toppar och bottnar skillnaden är väll hur noga man känner efter. Ju mer man känner efter ju tydligare känner man av kurvorna eller vad tror ni?

Toppen idag:
-Det är fredag OCH vinjunta imorgon.
-Jag mår mycket bättre idag.
- plusminusnoll på vågen i måndags
- Vi är ett steg närmre bygglovet


Botten idag:
- Mår inte riktigt bra även om det är bättre.
- Borde varit bara - på vågen

Pomp delux ny favvo?

Sandra Little PANTSEvelyn SKIRTRoxanne SHORTS
Vivian SS PANTSUITLina DRESSStella JACKET

Det finns hur mycket fint som hällst, problemet är bara att välja vad man ska köpa............har beställt en liten provomgång för att se lite på hur storlekarna är samt kvaliten. Jag lovar att återkomma med svar av resultat.

Bilder från pompdeluxe.se

Tillbaka

Tillbaka efter långhelg och sjukdom. Känner mig fortfarande inte pigg dock :( Jag måste bli bättre på att äta vitaminer för just nu är jag helt orkeslös och känner att mina värden är i botten. Funderar på att gå till läkaren och göra en ordentlig undersökning för min kropp mår inte bra just nu men då finns ju risken att de hittar någon konstig obotligsjukdom....... nej det vågar jag inte. Solbrist, VITAMINBRIST eller brist på motivation till saker är min diagnos. Det känns som att det kan vara en blandning av dessa som orsakar min status.  Jag har alltid varit känslig för hur mina värden påverkar mig, hur jag äter är hur jag mår. Just nu har jag ingen aptit, är trött och orkeslös...............låter mer som att diagnosen lutar åt depprition eller stressad? oj vad muntert det blev här nu!! Jag får nog åka till stan och shoppa mig glad igen :/ 

Glad påsk


Väntar på mer glada nyheter...

Från Lina Hallllllllllllååååååååååååååååååååååå!!!!!! Hur går det för dig och Fröet? har ni fått hälsa på varandra än? Jag väntar med spänning på nyheter!

UPPDATERING: Ingn bebis på G hos Lina bara magsjuka :( Usch och fy Krya på dig min vän!!