Barnrum



Jag har fastnat i den rosaprinsessrumsfällan........ men hon kommer FAKTISKT även ha äppelgröna detaljer i sitt nya rum t.ex. en stor äppelgrön matta :D Vår lilla tjej kan nog klara av att ha ett rosa prinsessrum för hon vet så väl vad hon vill och är redan MYCKET bestämd. Så ett rosa barnrum, när hon är liten, tror inte jag kommer leda till att hon fastnar i den omtalade kvinnofällan. Jag tror dessutom att hon om några år kommer dela pappas motorintresse och då kanske det är ferrarirött som gäller istället.

I eftermiddag ska vi på babysim igen och innan dess ska jag försöka plocka iordning och göra det lite fredagsfint här hemma. Imorgon förmiddag ska vi fixa i trädgården så Mamma och mormor ska passa S. På eftermiddagen tänkte jag, med hjälp av mamma storstäda och putsa fönster och röja ivåra icke iordningställda rum här ihuset, M ska spela golf. På söndag tänkte jag åka och storhandla och eventuellt laga lite middag och frysa in, dvs ladda inför ännu en fulltäcknad vecka!!!!:D

TREVLIG HELG PÅ ER!

Norm 69



Skulle vilja införskaffa lite nya taklampor till vårt hem. 2 stycken av den här läckerbiten i storlek x-large får gärna skickas till mig!!!!

Bild från Frapp.se

Skärpning

Det är inte lätt att få tiden att räcka till när man är mammaledig...... så jag får be om ursäkt till mina kära vänner som jag vet följer min blogg för att bli lite uppdaterade i mitt liv. (Förlåt L, S, K, U och E) För saken är ju den att mitt liv just nu inte alls är så innehållslöst och fattigt som min blogg ;D jag har nämligen fullt upp!!! men det är så skoj så man glömmer allt annat som att städa, tvätta, styrka, laga mat och ja uppdatera sin blogg. Som exempel kan jag ju uppdatera er om min dag i dag. Idag har jag och S tillsammans med K&A, E&A och B&H varit och fikat hos J&W mycket trevlig och massa goda kakor :D imorgon o på torsdag blir det småfolket på onsdag Frälsis o på fredag är det babysim igen emellan och runt omkring blir det säkert nån promenad och nån fika och så måste man ju hälsa på familjen mm oxå nån gång ibland. Ihelgen blir det trädgårdsfix och städning och kanske en runda in till stan..... Jag ska dessutom försöka klämma in ett besök på jobbet nån dag oxå!  

Ett steg närmre en grön vår

Idag ska vi ta ytterliggare ett litet steg i vår eviga grässåddsföljetång....... vi ska inhandla gräsfrön. Den bästa tiden förgrässådd är ju som alla vet augusti september då jorden är uppvärmd och luften fuktig. Sanningen för vår del är nog snarare att det först nu som tiden och orken finns att så gräs men det låter ju bra ;D Igår var jag och S på S's första tandläkarbesök (informationsmöte) nästa visit är om ett år då det åter är information för att sedan vid 3 år gå på första riktiga tandläkarbesöket. Igår var jag även på gympa eller kondition/styrkepass, riktigt roligt ser fram emot att komma iväg lite för mig själv nu i höst o vårda kroppen lite. Konditionen var faktiskt riktigt okej den me.

Imorgon ska jag, s, J och W traska ner till småfolket o busa vilket oxå kommer bli skoj o på fredag blir det babysim för hela slanten :D



så här såg trädgården ut på framsidan när vi köpte huset idag finns inga buskar kvar..... allt är borta .