Tre saker som finns i min....

Kände för att göra en lisa så jag snodde den här från "Limpan"

Kyl
:
becell, ketchup, ost
Frys: kycklingfiléer, fläskfilé och bröd.
Skafferi: mjöl, pasta och ris 
Handväska: kvitton, läppglans och tuggumi
Sminkväska: mascara,rouge och läppglans
Badrumshylla: tops, parfym och hårprodukter
Tvättkorg: barnkläder, underkläder och handdukar
Skohylla: gympaskor, kängor och ballerinaskor
Förråd: kläder, tyg, galgar
Hjärna: smärta, att familjen R nu är tillbaka i Sverige och att jag snart ska iväg till en grannstad
Jackficka:
kvitton, mynt och nycklar
Kryddskåp: salt, vipeppar och svartpeppar 
Balkong: har ingen 
Barskåp:
olika vodkasorter, wiskey och konjak 
Köksbänk:
 stelton termos, sodastreamer och just nu disk
Fruktkorg: banan, äpple........


Lite bättre...

Igår var mitt onda lite bättre och idag är det lite bättre till men jag ringde i morse och bokade tid hos ryggknäckaren.... skadar ju inte att han tittar på min rygg om inte för att ge tips på övningar och hur jag ska bära på vår lilla 7 kilosklimp bättre.....

Ond lördag

Har fortfarande jätte ont i benet...... har rådfrågat min pappa som är lite av en hobbyläkare och även han tror att det är ischiasnerven som är i kläm kanske pga  att jag burit runt på S o felbelastat samt att då jag satt på golvet så utlöste det de hela. Om jag inte är bättre på måndag får jag ringa kiropraktikern.....usch tycker det verkar läskigt som 17 men men jag måste nog så jag blir normal igen.

Äntligen fredag

Fy vilken vecka...... penecillinet tycks fungera bra och det röda på hand och handled är nu borta men det ömmar fortfarande. Ryggen är inte bättre men ska smörja med zon idag och strecha, hoppas det går över för det gör JÄKLIGT ont. Helgen blir nog lugn eftersom jag inte är så rörlig, tråkigt. M ska på herrmiddag på lördag så han är borta hela dagen och mamma o pappa ska åka till husvagnen. Nån som känner för att hälsa på?

Uppdatering bitsår.

Sök ALLTID läkare om du blir kattbiten, även om det är en innekatt!!!!!! Mitt bitsår visade sig vara mycket inflamerat och tydligen går sådana här inflamationer mycket snabbt när de väl sätter fart (vanligast inom 24 timmar) Nu får jag käka pencelin och läkaren tyckte det var mycket nonchalant av de på akuten att råda mig till att avvakta, bitsår ska man alltid ta på allvar. Jag mår bra och inflamationen tycks ha avstannat för det röda på hand och handled har dämpats lite....... men fortsttning följer.

Rutig torsdag

Hade tänkt att bidra med fler temabilder från elles inspirations temavecka men attans vad saker kommit ivägen hela tiden! Här är i alla fall min bild till dagens mönster Rutigt ett foto taget i New York.

image97

Kallabalik och kaos.

Det är en bra beskrivning av gårdagen! när mamma kom för att hämta sna katter vid halv fyra tiden i går visar det sig att den ena har krypit in under huset via en ventil i ute rummet. Jag gick ut i garaget för där har vi luckan ner till krygrunden. Efter en kort stund koma han när jag ropade på honom och jag lyfte upp honom men sedan åkte luckan igen med ett brak och han blev rädd och satte klona imin arm. när jag sedan fått honom lugn igen och var påväg in i huset så kommer M hem och bromsar med cyklen som då gnisslar och kattf*n blir rädd igen och klöser och biter mig i handen AJJJJ! Gick in och dränkte handen i asolsprit och fick ringa till barnakuten för att höra om jag kunde amma S och sedan fick jag ringa akuten angående mig själv........kaos. Kom trots allt iväg till frissan och svängde förbi akuten påväg hem men de tyckte jag kunde avvakta. Idag är bitsåret lite varigt och jag har lite feber så jag ska alldeles straxt bege mig ner till vårdcentralen. ....dessutom har förmodlgen en isciasnerv kommit i kläm på mig så det strålar ner från skinkan ner i låret och igår kväll kunde jag knappt gå, snyft. idag är det bättre och jag hra fått tipset att stretcha.

Kattvakt!

Idag är jag kattvakt till mammas två små? pälsmonster. Mamma och pappa ska byta fönster i huset och eftersom katterna är innekatter och en aning smitningsbenägna så får de bo i vårt uterum idag. De tycker nog det är sådär kul för de ser inte överlyckliga ut precis, men söta är de!

Ikväll ska jag till frissan, ÄNTLIGEN. Ser inte klok ut i håret. Jag ska bara slinga/färga det alltså inte klippa mig.  Det var inte så länge sen jag kapade det en bit. Ska bli skönt att bli lite vårfräsch i håret oxå nu när jag jobbar på solbrännan ;D

image94

Hossa (ras=maincoon) hemma i badkaret.

image95

Sudden (ras=helig birma)

Arvegods fortsättning

Lovade ju att fortsätta min arvegodsvisning så här kommer nästa! Ett virkat överkast till vår vackra Wilma.

image93

Vårfeeling

Helt underbart väder har det varit idag. Solen har lyst och fåglarna trallat sina finaste melodier. Kan man bli annat än lycklig? För att få in våren i vårt hus klippte jag för ett tag sedan ner några grenar från vårt körsbärsträd och satte i vatten nu blommar grenarna för fullt och de är så söta!

image92

Arvegods

M's farmor har gått bort, inte till en bekant utan till "the man" han som skapade allt, fadern till han med skägget och den långa sarken om man nu tror på vad den kända boken med korset fömedlar. I alla fall så har det varit rensning i hennes lägenhet nu i veckan och bland alla saker (gamla samlar på allt) fanns en del guldkorn. Bland anna denna superfina teservis som har en lime/gulaktig färg med ett virrevarv mönster och assietter och detaljer i svart, jättefin. Är det någon som känner igen den?

image90

Sen fick vi ett virkat överkast, en glasskål, en vas, en mortel, en gammal äggklocka och en tavla........och lite annat smått o gott. Tavlan är målad av en konstnär vars namn står på baksidan men som jag inte minns namnet på nu. Jag valde den mest för att jag tycker den hade fina färger och ett vackert namn " flicka i tankar".

image91

Återkommer garanterat med bilder på de andra sakerna när de hittat sin plats i vårt hem!!!

Hemma igen!

Slinker bara in och meddelar att nu är vi hemma igen. Alla i familjen har alla ben i helt skick och alla utom M dvs jag o S är lika bleka som innan. M har trots att det snöat hela veckan lyckats få lite färg på kinderna. Vi har haft det jättebra och resan dit och hem gick kanon bra. S sov och sov och vaknade i stort sett bara för att äta :D såååå duktig så e hon vår lilla tjej och idag grät hon bara lite grann när hon fick vaccinsprutorna. 

Nu tar jag paus......

...........en vecka och drar till fjällen. Fest hela kvällen lär det ju inte bli men dock familjemys med mycket god mat och ett och annat parti kort :D Hej svej vi ses om en vecka!

image89


Fredags bestyr!

Idag har jag bakat, packat, tvättat och roat vår lilla going. Hon är ganska lättroad vilket är tur och hon finner sig ofta i att ligga på ett täcke eller sitta i sin babysitter bara man sjunger och pratar med henne medans man grejar med annat. Många nya hittapå sånger blir det kan jag lova haha.  Packningen inför semestern är nästan klar och imorgon ska vi fixa med det sista samt åka till min mormor på middag. En promenad hann vi dock med mellan tvätt och bak.

Nu väntar fredagsmys i soffan med lite god mat men inge godis........ suck men ska man bli av med de sista gravidkilorna till sommaren så får det va så. Skönt att man inte får dra in på maten för det hade ju blivit för jästra tråkigt ;D

Trevlig helg till er alla!!!!!!
 

image87
Lillan vrålåk ;)

image88

så här fina vyer har vi precis intill huset där vi bor.

Våren är tillbaka!

Och det med besked. Idag har det varit 12 grader i skuggan och i solen var det hur varm och skönt som hällst. Efter dagens promenad så satt jag ute och solade mitt bleka ansikte, ingen färg syns till men skönt var det ;D Imorgon börjar packandet inför kommande semester vecka.....