Utmaning!!!

Fick en hint av min vän på hennes blogg att göra denna lista på min blogg, så här kommer den:

Regler


*Beskriv först reglerna
*Svara på alla frågor
*Välj ut 6 personer som du vill ska
svara och utmana dem i deras bloggar, be dom läsa din
*Låt persomem som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen


* Vad gjorde du för tio år sedan?
då var jag 18! Sommarjobbade på ett ställe jag hatade och varje morgon var en pina. Festade förmodligen hela sommaren lång med kompisarna och tillbringade min första semester med M. 


* Fem saker du skulle göra om du var biljadär?
Rita och bygga mitt drömhus, köpa fina bilar till M, trygga mitt barns framtid, resa mm mm


* Jag utmanar:
  Instämmer med L att även Jag är en sån där skit som bryter kedjebrev....men mina läsare får gärna svara på listan i kommentar-fältet.


* Vilka fem saker finns med på din Att göra-lista idag? (ändrar till imorgon)
 ???hmm laga lunch, ta in posten hos mamma o pappa, betala lite räkningar, uppdatera bloggen och maila jobbet.


* Ställen du bott på?
Karlskrona och här i Småland.


Glad Midsommar!

En riktigt glad och god midsommar önskar vi er alla! Hoppas solen lyser (ialla fall lite) på er. Vi åker västerut (förhoppningsvis) s är nämligen jättefrskyld och har feber men är ganska pigg. Så vi hoppas att vi kan åka eller vi kommer åka och vi hoppas att vi inte får åka hem igen.

Allrum före och efter

Dagens före och efterbild är allrummet nere som är ett L-format rum som man ser när man kommer in i vårt hus.



Först ut lilla toaletten

Tänkte nu börja visa alla före och efter bilder på det som vi renoverat i vårt hus. Först ut är det som renoverades sist nämligen den lilla toalette nere. Våra budgetrenovering som blev om ni frågar oss mycker lyckad. Färdig pimsad är den tyvärr inte men det kommer så småningom.





Studenttider

1999 tog jag studenten efter 3 år på gymnasiet. Min gymnasietid var både underbar och stundvis inte så rolig men så är det nog för alla. Jag gick ialla fall samhällsvetenskaplig linje med ekonomisk inriktning. De kunskaperna har jag ingen som hällst nytta av idag, i alla fall inte yrkesmässigt. Ja jag är ju inte speciellt ekonomisk privat heller haha.

Idag tar de studenten här hos oss men i år har vi inga släktingar som ska firas. Lite synd för det är ju en speciell känsla man får när alla unga, glada studenter vrålar ut sin glädje, lyckligt ovetande vad det verkliga livet faktiskt innebär ;D

Trevlig helg och ett stort lycka till till alla studenter!


Jag skyller på kötid!

Har uppdaterat bloggen, äntligen. Jag jobbar även på att visa vårt kollage angående ett år i villan men mycket kommer ivägen som exempevis en mycket aktiv liten dotter som inte tycker om att sova.......haha det är roligare att gå omkring och kolla på alla grejer i huset och sitta själv (fast hon inte riktigt kan) osv osv. En annan sak som alltid börjar med glädje men slutar i tårar är att äta. Vi har börjat med smakportioner av diverse och det mesta gillar hon, till och med så mycket att hon vill att man  ska trycka in det i munnen på henne och när maten inte kommer tillräckligt fort (man ska ju svälja oxå) så bryter hon ihop..... suck det är inte lätt att vara liten och vilja mer än man klarar av!! Förra helgen var vi Gränna, mysigt! Denna veckan har vi bakat bullar, kollat fotboll och gjort det vanliga här hemma som att städa och tvätta. Inga nya spännande händelser med andra ord.