Semester

Nu tar vi en paus i två veckor från huset och drar på semester i vårt "nya" andra hem, husvagnen! Jag återkommer så snart jag landar vid en dator igen :)

image19

Jag ska måla hela världen........

Jag ska måla hela världen lilla mamma...............VIT. Har fått en del kommentarer av M's vänner om vårt färg val. "Ska ni verkligen ha ALLT vitt?" ehhh JA.  "Kommer ju bli som ett sjukhus,bara röda kors som fattas" Ja, men skillnaden är ju att jag KAN inredning och HAR stil, vilket kanske är mer än vad denna person kan skryta med....så det så! Pappa har också gått runt o frågat rum efter rum "jaha, vilken färg ska ni ha här då?" vitt, vitt vitt e svaret, "Jaha" sa han då o sen inget mer. Mamma däremot gillar det. Dagen till ära tänkte jag förgylla er med en bild på en av våra kökstolar, än så länge har vi bara packat upp en men den lyser med all sin charm. Tycker i alla fall jag :)

image18

Tips önskas!!!!

Titta på bilderna under allrum och vardags-/finrum nedan, på ena bilden ser man trappan som idag är i furu. Själva trappan kommer målas i vitt men det jag vill ha tips på är hur man göra med spaljen?
Snälla någon med ett bra tips på en SNYGG spalje kan ni inte ge det till mig!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill ha mer öppenhet, kanske partier med plexi????? ja, jag vet inte. TIPS, TIPS,TIPS THANK YOU.

Uppdatering

Vi har kommit en bit på väg men har en lååååånnnng väg kvar att vandra innan målet. Renovering tar MYCKET längre tid än man tror o det så kallade tidsschemat bröt vi redan andra veckan. Just nu håller vi (mest M) på med allrum/finrum nere. Tapetseringen är nästan klar och fönsterna som ska målas är grundade. Måste även passa på och tacka J för att han avvarade en ledig söndag för att hjlpa till ;)Det som återstår nu är att måla tak och väggar samt tapetsera fondväggen och alla lister och dörrkarmar så klart. Målet är att vara klar med allt detta innan veckans slut. Efter det kan vi ringa MIO så vi hinner få  våra möbler levererade innan vi tar semester, jippi. 

Sovrummet är ju som ni sett i stort sett klart, det återstår även där lister, det nya fönstret samt pimset så klart. Pimset är lampor, gardiner, växter och eventuellt någon väggdekoration. Sen måste vi hitta på någon snygg och passande lösning för sängtv:n som tyvärr inte är en platt TV. (Pappa blink blink visst skulle det va passande här).

Allrummet uppe är också i stort sett klart men utan pims så ser det så kalt ut nu så jag väntar lite med att visa bilder därifrån.  Principen är dock den samma där som för resten av huset, vita tak och väggar och ekgolv.