Klädköp?

Jag funderar på att beställa lite kläder till det lilla busfröet. Hon börjar växa ur sina kläder och hon kan ju inte gå omkring ligga här med för små kläder ;D Det är främst bodysar hon behöver så dessa kanske snart hittar hem till oss.......

Katvig body gulrandig
Body från katvig
Molo body med blommor (röd, grön)
Body från Molo
Molo body med prickar army

Body från Molo

Bilder från
http://matadorkids.se/

Våffeldagen

Ni har väll ätit våfflor idag? Det har vi även fast jag inte är inbiten våffelfantast.... annat är det med semlor ;D Kansle borde plockat ner påskpyntet idag men jag väntar nog tills på fredag. Kan man ha påskriset längre? Har ett inne med svarta fjädrar som gillar så mycket så det känns tråkigt att ta dän, dän betyder bort  (blink blink till K). Annars har vi ett körsbärsträd på trädgården där jag kan klippa av en gren och ta in, körsbärsblommor är ju  vackra om man nu får det att blomma inne hmmm jag får nog kolla mig om kring hos er bloggkompisar och se vad ni hittar på för att göra era hem våriga! Det är så bra för ni ger mig så mycket inspiration. Denna bild var det meningen att jag skulle ha på den svarta fredagen men eftersom snorpappret låg i drivor då så visar jag den nu.

Frossa lugnt och bränn er inte på våffeljärnen!!!!

image86

Heldag inne

idag har vi inte varit utanför dörren för det har snöat och blåst hela dagen.  Det är dock ganska mysigt väder när man vet att man inte behöver gå ut :D

Kvällen lär fortsätta inomhus i tv-soffan och veckans avsnitt av CSI.

God mat, goda vänner & ett gott humör

Har piggnat till riktigt ordentligt och varit ute och promenixat en ordentlig runda idag. Det behövdes efter gårdagens intag av mycket god mat hemma hos ett par vänner till oss. De bjöd på en supergod påskbuffe med allt vad det innebär mmm gott. Det är alltid trevligt att spendera en kväll bland goda vänner och god mat och med M&C + familj blir det alltid trevligt och sent :D vi var nog inte hemma förrens vid två tiden fast då hade S sovit sedan länge. Det är skönt när hon kan trivas även när man är borta och sova bra men så var hon ju lika go och glad som vanligt den lilla snofsan.

Snart ska vi bege oss hem till mina förälrar på kalkonmiddag, det var länge sen jag åt kalkon så det ska bli smaskigt. Jag är på riktigt gott humör idag och solen lyser härligt utanför fönstret. Påskhelgen är snart till enda och så fasligt mycket godis har jag inte ätit men därmed inte sagt att jag inte ätit haha men det kunde varit värre.

Vill även passa på att tacka för krya på dig hälsningar jag fått. Det är kul att fler hittat hit till min blogg och jag hoppas ni kikar in fler gånger jag ska göra vad jag kan för att underhålla er ;)

image85

Snart ska påskpyntet väck och tuppen har tappat näbben......

Temavecka-färg GUL

Gul lördag!

Har vaknat till efter snörvlet och hostet och hittat tillbaka till datorn! Här kommer mitt bidrag till gul  lördag som består av påskliljor och lite annat, vad annars på påsk afton och allt ;D

Åter igen GLAD PÅSK!!!

image84

Host&snörvel

Förkylningen drabbade mig med dunder och brak igår. Därmed blev det inge rosa torsdag eller svart fredag heller! Hoppas att jag imorgon piggnar till så det blir en gul lördag i alla fall :D

I övrigt fyller jag år idag, hipp hipp snörvel hurra på min födelsedag. Nu ska jag återgå till soffan och let's  dance.
Trevlig helg och glad påsk!

Temavecka-Färg Grön

Grön onsdag

Vaknade imorse med enorm halsont, suck. Har käkat strepsils idag och hoppas på att det ska gå över men jag vet ju att då jag blir sjuk så börjar det i halsen.  Därmed har vi inte varit ute på promenad idag utan jag har lagt in räkningar, surfat samt haft besök av min farmor samt en kompis till mamma. Jag ska baka åt henne då hon ska ha sin 40-årsfest om ca en vecka. När M kommer hem ska jag åka och handla och när han är och spelar innebandy så ska jag och S gosa ner oss i soffan och titta på tv.

Dagens bild är en vy ifrån New yorks gröna lunga, central park. Den är tagen i slutet på september 2006 då jag, L och hennes syster var där. En helt underbar stad som jag längtar tills jag får besöka igen :D

image83

Temavecka-färg VIT


Dagens färg är VIT

Igår vräkte snön ner och färgade allting vitt. Passande kan tyckas med tanke på dagens temafärg men inte så kul. Idag har dock solen lyst från en klarblå himmel (nästan i alla fall). Jag har spederat del av dagen ute på promenad, städat lite samt haft mamma och mormor på besök en stund. Nu ligger hela vår lilla familj på golvet framför tv:n och tittar på hockey......... korrigering EN av oss tittar haha.

Mitt bidrag till temafärgen är denna snövita bild tagen från vårt ena kökfönster!
Ha en fortsatt trevlig kväll och godnatt!
'



image82

Temavecka-färg BLÅ

Ny vecka och nya utmaningar!
Bloggaren "tankebubblor"
http://tankebubblor.blogg.se/
har en ny temavecka och denna gången tänkte jag hänga på :D

Så här ser veckan ut:
Blå
måndag, Vit tisdag, Grön onsdag, Rosa torsdag, Svart fredag, Gul lördag.

Dagens foto med tema blå är från sommaren 2006. Bilden är tagen på Gottland och snubben i masten det är min bättre hälft ;D

image80

Visst längtar man till varma vindar och soliga dagar till havs!

Gardintyg till köket

hmmmm vad ska jag välja???? L hjälp mig! Nu i vår och sommar vill jag ha accentfärgen grön i köket.

Marimekkotyg Kaakaopuu grön 





















Ska jag köpa detta Marimekkotyg Kaakaopuu grön (
Marimekko / Erja Hirvi)

Eller

Bottna   Marimekkos Bottna
http://www.4her.nu/?ref=2412&gclid=CJ77xNj_-o8CFQZPMAodomBsHw

eller

Guada

marimekos Guada
http://www.4her.nu/?ref=2412&gclid=CJ77xNj_-o8CFQZPMAodomBsHw



Jag själv har länge varit inne på den sista för att den är lite äppelvårgrön men den första tyckte jag var ursnygg och den passar ju en bit in på hösten oxå????? Vad tycker ni?
Nu ska jag hoppa i ut å gå kläderna och bege mig ut på en promenad med S.

Jag fyller snart 25......

Veckorna springer iväg och man hinner ju knappt reagera. Påsken är redan nästa helg och lika snart är det min födelsedag, jippi..........jag fyller ju 25! eh eller var det för 3 år sen? äsch vad spelar siffror för roll vi säger 25 tycker jag ;D

Vet ni inte vad ni ska köpa till mig så kanske förra inlägget kan hjälpa till. Jag önska mig massor med mer grejer, exempelvis fler Ittalla rödvins och champangeglas, vita kaffe+temuggar från höganäs, smycken i massor, ODD MOLLY kofta, presentkort på diverse klädbutiker osv listan kan göras lång.

Löneförhandlingen i onsdags gick som förra årets tyckte jag, han är hal som en ål min chef o kan inte ge några klara direktiv. Jag tror jag landar på max + 1000:- som förra året men jag sa att jag ville ha min lön + 3000:- MINST. Jag sa även att jag blivit erbjuden ett annat jobb!!!!!! det har jag ju inte, inte än men jag kunde likaväl ha blivit det o kommer förmodligen att bli det :D det är inom den privata sektorn och det är jag inte redo för än men jag håller dörrarna öppna och det ska minsann veta om.

Lilla S är lika go som vanligt hon ler, skrattar och snackar för fullt mest blir det ju gaooooow och görrr men vad mer kan begära av en 2 1/2 månaders litet charmtroll :D mysig som få är hon och jag  älskar att traska runt här hemma med henne.

Ikväll ska vi hem till farmor & farfar igen. Jag hade nog hellre varit hemma men M fick bestämma. Fredagar är inte min favorit dag at gå bort på, då vill jag hällst samla min lilla familj i soffan och mysa. Lördagar däremot hittar jag mer än gärna på något, nån mer som tycker som jag? Imorgon kommer "lafamillia" hit det är ju melodifestival final och det vill man ju inte missa (inte jag och U iallafall) våra kära sambosar är måttligt roade haha. S hon tycker som jag!!!

image79

Presenttips........

image77


(Bilder lånade från frapp.se, parym.se, hoganaskeramik.se,russinet.se,bodyshop.se,4her.nu,)

Back to work

I eftermiddag ska jag till jobbet. Det är dags för lönesamtal och så pasar ja på och att gå dit en stund innan och fika, uppdatera mig på lite jobbskvaller ;) Chefen frågade när han ringde om jag vill hoppa över detta i år, gissa vad mitt svar var..... "nehe du" sa jag "det hoppar vi inte över!!!!!!" Vad trodde han att jag glatt sitter brevid o tittar på och att jag är nöjd med min lön, glöm det!

S ska ut och gå med faster undertiden så jag kan fokusera stenhårt på min förhandling....eh eller? Jag är skit dålig på att förhandla och tycker nästan det är pinsamt att säga att jag tycker jag ska ha mer, men det är alltid enklare när man påvisar arkitektförbundets riktlinjer.

Gästtoaletten börjar ta form men tyvärr så köpte jag lite för lite färg (hon sa att det skulle räcka men sen skedde ett litet klanteri så det gjorde det inte). Men målningen är nästan klar nu så då återstår golvläggning och sen inredning, jag hoppas på att vi är klara till påsk??? i alla fall med målning och golv.

Måndags ångest!

Sitter på en filt på golvet o skriver brevid en sur liten dam som knappt tittar på mig :( Jag skulle fixa till hennes små naglar o jag brukar fila dem (läs försöka) men idag tänkte jag att jag klipper dem med nagelsax, det skulle jag inte gjort!!! för mitt i det lilla klippet så drar hon undan sin lilla hand o snipp ett litet jack i fingret och en mycket ledsen liten S. ÅH det gör ont i hjärtat när man vet att man orskat något ont för henne, började nästan gråta själv men sansade mig för om jag skulle gråta så skulle nog hon gråta ännu mer. Lite papper på det blodiga fingret o lite extra gos och sen en liten stund hos tummen (en spelmobil över hennes skötbord) och ett litet plåster och hon blev glad igen. Men jag anar lite svarta blickar från henne ;)  stundvis. Nu halvsover hon här brevid mig efter vår dagliga promenaden i friska luften. Jag hoppas hon förlåter sin klantiga mamma.

Långa promenader i vårsolen!

Denna veckan har det varit underbart väder och vi har varit ute o njutit. Vi har även tagit tag i toalettrenoveringen ordentligt..............ja ja M har tagit tag i det ordentligt men jag är en bra hejarklack :D och jag har faktiskt målat! Bilder på resultetet kommer så fort det är klart, och det är det inte riktigt än. I kväll ska jag till mamma (pappa är i Luleå med hockeyn) M ska till en gammal klass kompis där de ska titta på deras revy de gjorde i 9:an samt intaga ett antal drickor av humle och maltkaraktär. Så återigen blir de fredagsmys på bortaplan men denna gången är det ju nästan som hemma eftersom det länge var mitt hem. Skönt är det i allafall att slippa laga mat och bara bli ompysslad.


image76