Toalett renovering, hur gick det?

Toaletten nere är klar!!! jag har visst glömt att visa bilder, förlåt. Nästa vecka firar vi ett år här i huset och dagen till ära tänkte jag visa alla före och efter bilder i ett samlat inlägg. Missa inte det!

image110

image111

image112

image113

Detaa har varit en budgetrenovering och har kostat 3000 kr inkl. ALLT då har vi i och för sig fått ekbänken och hyllan men annars ingår allt, vad tycker ni?

Inte kan man sitta inne när solen lyser så skönt...

Nä just det! därav min glesa uppdatering av denna blogg ;)
För att summera veckan så börjar jag med söndag då vi var i grannstaden och inhandlade Tripp trappstolen (doppresent från min mamma och pappa) samt en bilstol eftersom vår lilla stjärna vuxit ur sin gamla nu. Lite leksaker fick oxå följa med S hem ;) efter shoppingen åkte vi stadsparken och promenerade en stund innan K's 6års kalas. I måndags, var vi på första hjälpen kusen del 2. Nu är kursen avslutad och kunskaperna fulländade..... eller ja i alla fall utökade. I tisdags städade jag huset samt var i nere på samhället och bytte en doppresent, i onsdags var jag och stohandlade  och igår slappade jag i solen. Idag har vi suttit under trädet i trädgården och myst. Jag ÄLSKAR sol och sommar!!!!!!

image106
S's fina tripp trapp

image107

jag valde djurdynan till

image108
istället för skål och mugg ur den svarta marimekko  servisen bytte jag till den gröna
dessutom köpte jag en kanna :P
image109

Ikväll åker jag och S till mamma och pappa, m ska fira en kompis som fått barn. 

Ha en härlig försommarkväll i grilloset



 

För mammor till barn...

När man kollar runt på nätet hittar man alltid massa fina saker som man vill ha bl.a så har cult design en ny serie för barn, om det är FÖR barn vet jag inte utan jag gissar att det snarare är för hagalna mammor ;D

 

Bilder lånade från
http://www.cultdesign.se/sv/products/series/My_Mini/

Veckan som gått...

Förra veckan tillägnades förberedelser inför dopen samt trädgårdsfix. ILördags döptes hon vår lilla sötis och dukningen gick i temat rosa och lila.

 rosa dukar, rosa glas, rosa rosor och ballonger och massor av rosa princesstårta till efterrätt!!!!

S fick massor av fina presenter och inte en enda silverskallra eller onödig dekorationsgrej. Hon fick bland annat en Tripp trapp stol från Stokke, en lära gå vagn i äkta princesstil, ett födelsedagståg, marimekko servis i plast, en picknickväska, smycken, sago- och sångböcker, en silversked, pengar, en fin förvaringsbox  och lite kläder.

image104

I Söndags klippte M och grannen ner häcken på baksidan (halvdöd och risi var orsaken) sen bjöd grannarna på fika inne hos dem, trevligt! 

Imåndags var hela familjen på första hjälpen kurs inriktad för barn. Så nu vet vi hur man ska göra när man sätter i halsen eller har hjärtstopp. Bra kurs som alla borde gå. Resten av veckan som gått har mest handlat om att slappa, promenera och plocka iordning efter helgens fest :D På lördag blir det kalas hos vännerna P & U och på söndag är det kalas för K som fyller 6 år, hipp hipp hurra! Imorgon blir det nog lite hederligt fredagsmys framför tv:n har inte tillbringat många minuter där den senaste tiden..... det har likso inte funnits tid.

 

26 665kr

är in blogg värd enligt www.bloggvarde.se hur de kan värdera det och hur trovärdigt detta är är jag mer skeptisk till. Jag tror det är för att locka besökare till deras hemsida, o ja de lyckas ju uppenbarligen för man blir ju lie nyfiken... Kolla själva!

Fullt upp!

kan man säga att det är just nu. Mycket som ska fixas med huset och trädgården och inför dopet osv osv. M vill gärna ha så lite rabatter och träd som möjligt allt för att gräset snabbt och smidigt ska klippas. Jag dock lyckats få behålla en rabatt. Den ligger intill den stora stenen på tomten och ska bl.a innefatta ett land med marktäckande växter, högt gräs samt en liten liten damm. Där ska jag sitta o njuta av livet nästa sommar ;D

image100

buskar och ogräs är borta!

image101

den gamla belysningstolpen har jag grävt upp och dammen är rensad.


Jag lever o mår bra...

Kikar in en snabbis innan sänggående för att meddela att jag lever och mår bra ;D Känner att det varit väldigt tyst ifrån mig den senaste tiden men jag har haft fullt upp med att njuta av solen och de 25 grader som veckan och helgen bjudit på HÄRLIGT! Ryggen är nästan som vanligt och kattbettet läkt och fint :D

Godnatt & sov så gott!

Nu är våren här officielt!

Gårdagen spenderades i stort sett helt på bortaplan. Den började med ett kärt återseende!!!!!! M's syster med familj har nu kommit hem efter sina 5 månader i Thailand :D :D :D sååå kul att räffa dem alla igen och S lyste som en sol till sina kussar som hon inte träffat, ja hon lyste som en sol till faster C och "farbror" P med.  

Efter det bar det av till begravning (M's farmor) för att sedan inta begravningsmiddag och vidae hem till V (M's syster). På kvällen var vi hos V och grillade lite korv och tog det lugnt! Någon Valborgs eld blev det inte i år men nästa år då jästrans ska vi vråla vårsång och stå och huttra i vårkylan hihi.

Idag är tanken att vi ska åka till stugan, detta så fort M kommer hem ikväll (han jobbar) tills dess ska jag tvätta och plocka iodning lite grann här hemma för idag känna ryggen bättre :D

image98