Uppdatering

Vi har kommit en bit på väg men har en lååååånnnng väg kvar att vandra innan målet. Renovering tar MYCKET längre tid än man tror o det så kallade tidsschemat bröt vi redan andra veckan. Just nu håller vi (mest M) på med allrum/finrum nere. Tapetseringen är nästan klar och fönsterna som ska målas är grundade. Måste även passa på och tacka J för att han avvarade en ledig söndag för att hjlpa till ;)Det som återstår nu är att måla tak och väggar samt tapetsera fondväggen och alla lister och dörrkarmar så klart. Målet är att vara klar med allt detta innan veckans slut. Efter det kan vi ringa MIO så vi hinner få  våra möbler levererade innan vi tar semester, jippi. 

Sovrummet är ju som ni sett i stort sett klart, det återstår även där lister, det nya fönstret samt pimset så klart. Pimset är lampor, gardiner, växter och eventuellt någon väggdekoration. Sen måste vi hitta på någon snygg och passande lösning för sängtv:n som tyvärr inte är en platt TV. (Pappa blink blink visst skulle det va passande här).

Allrummet uppe är också i stort sett klart men utan pims så ser det så kalt ut nu så jag väntar lite med att visa bilder därifrån.  Principen är dock den samma där som för resten av huset, vita tak och väggar och ekgolv.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback