Veckan som gått...

Förra veckan tillägnades förberedelser inför dopen samt trädgårdsfix. ILördags döptes hon vår lilla sötis och dukningen gick i temat rosa och lila.

 rosa dukar, rosa glas, rosa rosor och ballonger och massor av rosa princesstårta till efterrätt!!!!

S fick massor av fina presenter och inte en enda silverskallra eller onödig dekorationsgrej. Hon fick bland annat en Tripp trapp stol från Stokke, en lära gå vagn i äkta princesstil, ett födelsedagståg, marimekko servis i plast, en picknickväska, smycken, sago- och sångböcker, en silversked, pengar, en fin förvaringsbox  och lite kläder.

image104

I Söndags klippte M och grannen ner häcken på baksidan (halvdöd och risi var orsaken) sen bjöd grannarna på fika inne hos dem, trevligt! 

Imåndags var hela familjen på första hjälpen kurs inriktad för barn. Så nu vet vi hur man ska göra när man sätter i halsen eller har hjärtstopp. Bra kurs som alla borde gå. Resten av veckan som gått har mest handlat om att slappa, promenera och plocka iordning efter helgens fest :D På lördag blir det kalas hos vännerna P & U och på söndag är det kalas för K som fyller 6 år, hipp hipp hurra! Imorgon blir det nog lite hederligt fredagsmys framför tv:n har inte tillbringat många minuter där den senaste tiden..... det har likso inte funnits tid.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback