SNÖ :)

Idag singlar mjuka små flingor ner från himlen. Det är faktiskt vitt på taken och lite på marken, härligt.

Igår var snickaren hemma hos oss och satte nya griller i huvudet på oss :D kul griller men ändå. Han tyckte att vi ska riva klädkammeren mellan de rum som ska renoveras så att s's nya rum blir större. Tycker den iden var bra för det rummet är FÖR litet som det är idag. Men det innebär att skorstenen ska rivas, väggen ska rivas och plats för garderober måste hittas.....lite mer mer jobb om man säger så. I och med detta funderar vi nu på att byta tak, papp och läkt (när man ändå är där och grejar) eller bara papp och läkt och göra en tvätt och ytbehandling av de pannor vi har samt att vi nu har beslutat oss för att kolla upp kostnader osv för att riva befintligt garage och förråd, bygga nytt fast en aning större och värmeisolera så vi får ett varmförråd phu ja det var nog allt. Detta är ju inte lite så ni kanske förstår att vi grunnar en del......

Kommentarer
Postat av: Karolin

Ååå alltid roligt med projekt! Men det sura är om det drar iväg med kostnaderna. Du får spara in på din klädinköp nu o lägga det på huset istället;-) Nä då skojar!!

Stor kram K

Postat av: Lina

Herregud, låter som ett mastodontprojekt! Det där med at byta läkt o grejer lät ju rätt trist, däremot inreda S rum och göra det stort lät kul (hahhaa typiskt mig...gillar piff-biten, men inte de stora tråkiga grejerna ;-) Kram!

2009-11-05 @ 15:24:50
Postat av: Sara

Hej!

Kan ana vilken snickare det är som satt griller i huvudet på er:D



Låter som ni har spännande planer framför er

2009-11-06 @ 21:02:48
URL: http://q
Postat av: Anna

Oj vad ni ska fixa! Jag förstår om ni har att tänka på! Men kul är det!!! Kram Anna

2009-11-06 @ 23:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback