Kattf*n

Igårkväll ställde jag ut soporna utanför ytterdörren för att som jag tänkte gå och slänga dem efter jag lagt den lilla människan. Jag glömde såklart detta och fick en liten förmaning av M när han kom hem. Inte för att jag ställt ut soporna utan för att NÄR man gör detta så kommer de äckliga grannkatterna och rotar o äter ur soppåsarna.....dessutom bajsar de utanför vårt köksfönster. Detta är inte första gången så jag får kanske skylla mig själv att jag är så dum o ställer dem där men ibland glömmer man sådana mindre viktiga ting. Jag säger bara tur att vi har lock på sandlådan. Våra vänner alias grannar några gator upp har samma problem med katterna. De brukar gå in på deras altan och lägga sig och sova samt kräkas på deras stolsdynor. Om min vän C skulle ertappa katt på bar gärning samt ha tillgång till ett gevär just då så skulle katt inte finnas mer....... slut på historien.

Ikväll är det yoga igen men hmm jag tänkte ju åka till Fagerhult och sedan plantera växter så jag tror att jag struntar i hunden, samastetihi och lotusblomman ikväll.


Pindasana - The finishing sequence harmonises the energy (Prana) at the end of Ashtanga Vinyasa Yoga Practice.


Namasthe 

Kommentarer
Postat av: Karolin

Ha ha, det är lätt att glömma soporna. Här är det fåglarna som besöker oss med en gång och pickar sönder påsen så alla sopor ligger på hela gården:-(

Postat av: Lina

Här är det med krig mot katterna (eller snarare kattskiten). Vi har 5 (!!!) katter som "bor" på vår innergård och som gillar att bajsa i gruset... Nu har dock fastighetsägaren "lovat" att ta tag i att säga t kattägarna (tyvärr är fastighetsägaren rätt lam av sig, morr).



Kul att du kommit igång ordentligt med bloggandet! Jag är lite sugen på att börja igen faktiskt..



Ha det gott och trevlig helg! Kram!

2009-10-02 @ 08:35:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback