Sjukstuga :(

Nu var det dags för sjukstuga här hemma igen. Saga har feber och är allmänt hängig. Inte förskyld inget halsont utan bara feber??? tredagarsfeber kanske? .....? Planerna för helgen stryks därmed och det blir till att sitta här hemma och titta på tecknat hela helgen. Fast jag tror vi ska te en liten promenad i eftermiddag för solen skiner oh det är jätteskönt ute. Frisk luft, nerbäddad i en vagn mår man väll bra av även om man har feber?!

TREVLIG HELG eller nått....:/

Kommentarer
Postat av: Karolin

Uscha va tråkigt att den lilla människan blev sjuk nu. Ge henne en stor kram och puss från oss på Bokgatan och så håller vi tummarna att hon är frisk tills på söndag!!

Kram

Postat av: FURNISH.etc inredningsblogg

Tråkigt och höra att det är sjukstuga hemma hos er. Förkylningar är aldrig kul! Krya krya krya på henne! Och hoppas ni får njuta lite av helgen i alla fall. Kramar Emmy

2009-10-09 @ 21:39:08
URL: http://furnish.blogg.se/
Postat av: jejja

usch..... tråkigt när de blir sjuka på helgen, de har fem andra dagar att välja på ;) Hoppas att hon kryar på sig snabbt. kram

2009-10-10 @ 07:33:24
URL: http://www.jejja79.blogspot.com
Postat av: Li

Usch vad surt. Hoppas ni kryar på er. Vi väntar också på att förkylningarna ska börja nu.... Hur man nu kan vänta på skiten ;)

Kram

2009-10-10 @ 10:31:57
URL: http://lioscarsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback