Stämmer detta? Är jag verkligen en så hård människa...

Din personlighetstyp:

Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.


Jag gillar ju tester så detta kunde jag ju inte låta bli när jag såg testet på Li's blogg :D men jag undrar om det verkligen stämmer? I sånna fall utnyttjar jag inte mina tallanger till fullo. Kanske är det dags att börja jobba hårdare och sattsa på karriären och bli chef vid 35, försumma min familj, inte ha tid för vänner och familj?........Eh nej det låter ju inge vidare kul. Kanske i ett annat liv.

Appropå koll som jag enligt detta test ska ha så gick jag in på internetbanken igår och tittade på lönespecifikationer. Jag är tjejen med ingen koll för jag hade inte ens märkt att jag fått löneförhöjning i April. Ingen astronomisk höjning men i alla fall 1200 kr mer i månaden och det borde man ju märka....... men eftersom jag gått från 40 till 60 till 80% och jobbat med en del kvällsmöte så har jag inte vetat hur mycket jag ska få ut så jag försvarar mig med detta :D Glad överraskning var det i allafall så då behöver jag inte ha dåligt samvetet för min minishopping dag (typ 20 affärer på 20 minuter på lunchen) igår i Växjö.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback