Magsjuka, HV-guld och trädgårsfix.

Nu är alla på benen och på plats på dagis och jobb igen efter lite vab sen i onsdags, Magsjuka!!! kommentarer överflödiga. En väldigt lindrig form och det var bara Saga som drabbades i vår famailj men ändå. Hon lyckades kräkas i vilorummet på dagis.... på sin kudde. Tänker tillbaka till april förra året då hon var sjuk i en månad i kräksjuka, feber, förskylningar och  2 öroninflamationer på raken. Då vår lilla älskling bara rasade i vikt och all babyhull försvann. Hon var tunn som en pinne och flera ggr fick vi åka till akuten med henne. Efter x antal penecillinkurer, vätskeersättning och nertvingande av vätska i henne mha av medecindocerings pimpetter så kvicknade hon till och vi kunde bege  oss iväg på skidsemester. Aldrig förr har en semester varit så välbeövlig som då. Efter att suttit inne i en månadstid med ett sjukt litet barn i famnen...usch. När vi kom hem från sälen började hon dagis och var frisk som en nötkärna i stort sett till nu i vår! För oss har dagis inte inneburit massa sjukdomar, imunförsvaret byggdes nog upp innan!

Ilördags var vi hemma hos fina vänner och tittade på ishockey. HV vs Djurgården. Såklart att HV-vann!!!!!! Gött. Efter det blev det grillat och till efterrätt maraängswish mums. Barnen höll igång till midnatt. Äldsta barnet somnade först....om man bortser från minsta grabbengrus som sover och äter igenom hela sin tillvaro just nu :D Mycket trevlig kväll som varade fram till halv två på natten.

Igår sov vi till 10 sen var vi i stort sett ute hela dagen. Underbart väder med varm sol från en blå himmel. Promenad, lunch och fika ute samt lite trädgårdsfix. M börade riva den gamla vedboden så nu jäklar måste vi få bygglov imorgon ;D

I eftermiddag ska jag och Saga hämta blingokläder hos Jouline annars är veckan blank både på jobbet och privat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback