Pulkaåkning på lördag?

Oj! då var det torsdag igen och för varje vecka som går så får vi mer och mer snö. Vallarna här är flera meter höga och på vår trädgård har vi en bra bit över 1 meter snö. Borde passa på att åka till Hestra snart och åka skidor eftersom vi skippar sälen iår, kanske nästa helg..?

Egentligen borde man passa på att göra mer vinteraktiviteter nu när vi väl ha en riktig vinter med massor av snö. Pulka, skridsko på nån sjö, skidor osv.... ja så får det bli! På lördag blir det pulkaåkning och fika i pulka backen och korvgrillning till lucnh hemma i vår trädgård. Den fina Vedkorgen som vi fick i julkllapp kan man ju även grilla i/på och inte bara använda som en stor fackla :D Nån som vill hänga på?

På lördagkväll börjar melodifestivalen. Fenomenet melodifestival har ju under de senaste åren varit "The shit" men frågan är om det håller i sig även iår? jag tror den har gjort sin tioårstopp på ligaritmen. Fast å andra sidan är melodifestivalen ett ypperligt tillfälle att sammanstråla med andra vänner, som oxå har en förkärlek till detta fenomen, och dricka bubbel!!!!  Alla ursäkter till att dricka bubbel är en tillräcklig ursäkt för mig ;D På lördag kommer J & W hem till mig och S. Jag kommer laga svamprisotto och fläskfile och sen kan vi bänka oss fram för tv:n, med nått bubbligt, och titta på artisterna som i år kommer stå på denna scen.



Bild från svt.se


Ps om någon undrar var Mathias ska ta vägen på lördag så ska han på ssmk:s årsmöte, fast tydligen så ska de inte gå på årsmötet utan bara på festen...... ds

Kommentarer
Postat av: HannaM

Det lät mysigt! Lilla A kom på att man kunde åka pulka direkt från trappan ner på garageinfarten ;) Helt orädd!

Ska härma dina lördagstips och dricka bubbel och äta risotto..yummie! Ses söta du (barngympa ikväll kanske??)

2010-02-04 @ 15:53:38
Postat av: Hanna

Vi beslöt oss föra att vänta med barngympan till hösten, tror hon får ut lite mer av den då :D Kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback