Ullared

Vilket sommar väder vi har :D synd att man inte har semester så man kan njuta av det fullt ut. Längtar sååå efter helgen som ska spenderas i stugan på västkusten. Jag hoppas på en stor SOL hela helgen så vi kan sola och bada och njuta!! Vi ska försöka åka redan på torsdag kväll och kanske kanske så hinner vi med ett stop på Ullared påvägen ner. Jag ska kolla efter en stor eller större pool än den vi har samt lite andra småsaker som hör sommar och strandliv till. Ingen fylld kundvagn med andra ord utan max 1 timme där inne ;D Då räcker det att vi är där klockan 19.00 och då hoppas jag att de flesta hunnit därifrån. Alternativet är att ta det på vägen hem på söndag.

På lördag är det återträff med högskoletjejerna. Ska bli riktig kul att träffa dem alla var riktigt länge sedan nu. Det blir en förhoppningsvis solig dag på fårfarm och därefter ett besök på glassparadiset och sedan avslutar vi det hela med en middag. Antingen tar vi picknick på stranden eller så drar vi oss in till stan och äter, får höra vad de andra har för önskemål :D Kul ska det bli i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Längtar, längtar, längtar :-)

2010-06-29 @ 15:35:04
Postat av: Lina

Blir så nostalgisk liksom. Tänk när vi tex satt hemma på Galgamarken m er brudar o hade party. O nu har vi alla blivit så vuxna! Skaffat män o barn liksom! Ska bli så kul o ses! Kram!

2010-06-29 @ 18:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback